Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philips och Sofias härliga familjesemester på Franska rivieran

27 jun, 2018, 09:00
AvAnnaClara von Hofsten
Villa Mirage
Startskottet för sommaren har gått, och den obligatoriska familjesemestern på Öland står på programmet för vår flitiga kungafamilj. Men först har Carl Philip och Sofia sett till att få lite kvalitetstid på egen hand med sina små pojkar och goda vänner.
Annons

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har tagit en stunds välförtjänt semester i solen på Franska rivieran. De har förstås med sig sina små söner, prins Alexander, 2, och prins Gabriel, 10 månader, men också två vänfamiljer med barn i samma ålder. Sällskapet bor i Villa Miráge i Sainte Maxime, en perfekt plats för barnfamiljer.

Sofia och Carl Philip vid Villa Miráge.

Den rymliga sjurumsvillan, med sin ljust gula fasad och himmelsblå fönsterluckor, är försedd med stor solterrass och en egen liten strand precis intill huset. Praktiskt när man har småbarn! Tillsammans njuter både vuxna och barn av solen och det ljumma Medelhavets vågor, och lille Gabriel tränar på den svåra konsten att gå.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia och Carl Philip vid Villa Miráge.

Villa Miráge köptes som bekant av prins Bertil 1946, och den är sedan prinsens död 1997 ett favoritställe för vår svenska kungafamilj. Såväl kungaparet som Victoria, Carl Philip och Madeleine åker gärna hit med sina vänner, men frågan är om inte Carl Philip är den av barnen som verkar vara allra mest förtjust i villan. Och det kanske inte är så konstigt, Carl Philip hade ju särskilt starka band till prins Bertil. Villa Miráge är en plats med själ, där dåtid och nutid flätas samman och där mycket påminner om Bertil och Lilian. Nu när Carl Philip har fått egen familj är han mån om att de alla ska ha en relation till huset som har en speciell plats i hans hjärta.

Annons
Prins Carl Philip vid Villa Mirage.

Bilderna är tagna vid Villa Miráge men vid ett annat tillfälle.

Läs mer: Sofia då och nu – se bilderna från hennes stora förvandling

Foto: Stella Pictures

Annons