Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philips rörande hyllning till prinsessan Sofia

20 apr, 2016, 06:00
AvJohanna Lejon
Det var en omtumlad och rörd prins som mötte pressen sent i går kväll. Och prinsen var noga med att understryka med hur otroligt duktig hans hustru varit under förlossningen.
Annons
Sofia

Prinsen passade på att hylla sin hustru, prinsessan Sofia, under presskonferensen igår.

– Först och främst skulle jag vilja tacka er för att ni har kommit hit, lite halvsent på dagen. För mig och min fru är det här självklart en stor dag men massor av känslor. Ord kan inte beskriva. Det har varit en omtumlande dag och, som min svåger har sagt, ”kvinnornas kraft”. Att få vara med och se Sofia gå igenom det här, det är otroliga känslor och en beundran över vad ni kvinnor går igenom, sa han.

Lite senare berättade han om Sofias insats mer ingående.

– Ja, var, när vill du att jag ska börja? Alltså, det är, precis som jag sa innan, otroligt att få vara med och ta del av hela förlossningen och ha glädjen och möjligheten att kunna få barn, ett friskt litet barn. Sofia gjorde en fantastisk förlossning, vad jag har förstått. Hon gjorde allt rätt. Hon var jättejätteduktig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons