Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Charlenes modiga beslut framför kamerorna – mitt under otrohetsryktet

20 jul, 2024, 13:30
Vendela Lönnqvist
TT
Charlene förvånar återigen med unika beslutet.
Annons
5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Det var under en simtävling år 2000 som Monacos furst Albert föll pladask för simproffset Charlene Wittstock.

Skandalerna i Monaco

Idag benämns hon som furstinna. Men sedan 2011 har otrohetsrykten florerat kring det skandalomsusade paret. Trots det syns de fortfarande ihop.

Under torsdagen begav sig fursteparet till La Flamme Olympique Au Fil Des Temps på Grimaldi Forum Monaco, för att inviga en utställning.

Den 46-åriga furstinnan var i vanlig ordning elegant och bar en rubinröd jumpsuit från det exklusiva märket Elie Saab, rapporterar Hello Magazine.

Annons

Charlenes unika klädval

Iklädd den moderna jumpsuiten med V-formad halsringning och utsvängda ben, matchad med ett par guldiga klackar, lyste Charlene upp rummet med sin blonda bob – hand i hand med Albert.

VALERY HACHE

Utställningen är en upptakt till de kommande olympiska spelen som drar igång i Paris senare i sommar. Fursteparet fångades på bild när de gick längs de 40 uppradade olympiska facklorna.

Poserade tillsammans under tillställningen

Trots ryktena som florerar verkar Charlene och Albert starkare än någonsin. Det var inte längesedan de syntes tillsammans under presentationen av Monacos olympiska lag den 27 juni – och även då såg Charlene riktigt glamorös ut med en vit kostymjacka och vita kostymbyxor.

Annons