Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlene och Alberts babylycka i familjen – nu berättar paret: "Lycklig dag"

13 sep, 2024, 10:00
Furstinnan Charlene och furst Albert
Furstinnan Charlene och furst Albert har anledning att fira – när en stor milstolpe markeras för familjen!
Annons
5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Furstinnan Charlene och furst Albert har några tuffa år i bagaget, men den senaste tiden tycks de haft mer medvind.

Ja, länge påverkade furstinnans mystiska sjukdom paret, som också ledde till att Charlene vårdades på en privat klinik i Schweiz.

Men sedan 2022 är hon tillbaka i Monaco vid maken Albert och barnens sida – och nu har en lycklig milstolpe markerats!

Barnlycka för Charlene och Albert

Furstinnan Charlene och furst Albert har barnen prins Jaques och prinsessan Gabriella, snart 10, tillsammans – och tvillingarna fick nyligen ett nytt kusinbarn.

Annons

I fjol kunde nämligen furst Alberts systerson, Louis Ducret, och hans kärlek Marie Ducret, välkomna en liten dotter till världen som fått namnet Victorie.

Louis och Albert står varandra mycket nära och syns ofta tillsammans ute på det kungliga fältet. Och det var faktiskt Albert som först tillkännagav att hans systerson fått barn:

– Min systerson Louis Ducruet och hans fru Marie har glädjen att vara föräldrar till en liten flicka, var hans exakta ord efter Victories nedkomst, enligt People.

Och nu har det varit en lyckans dag för hela furstefamiljen. Tidigare i veckan kunde Louis och Marie visa hur deras dotter döpts!

Snart växer familjen

Något som markeras med en underbar bild på Instagram från Louis och Marie. I texten går att läsa en hälsning från paret: "Åh, lycklig dag".

Annons

Och detta är inte den enda barnlycka paret upplever. I juni kunde Louis och Marie berätta att de väntar ytterligare tillskott, en liten flicka, men de har inte berättat när tösen är beräknad.

Men en sak är säker, familjen växer. Något som även glädjer Albert, Charlene och barnen som snart har en ny liten familjemedlem att bekanta sig med!

Foto: TT

Annons