Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Chris bestämda vägran inför Victoria – trots alla kameror

26 jul, 2024, 14:00
Albin Bramstedt
Chris O'Neill.
Chris O'Neill har äntligen flyttat till Sverige.Siapusa, MEGA
I dagarna valde Chris O'Neill återigen en annan väg än delar av sin familj.
Annons
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Det är full rulle i Borgholm under somrarna. Turister, året runt-boende och kungafamiljen befinner sig alla samtidigt i den lilla orten på Öland. Aktiviteterna avlöser varandra och dagarna fylls med härliga upplevelser.

Kronprinsessan Victorias födelsedag har firats och vi har äntligen fått se småkusinerna ihop. Victorias barn prinsessan Estelle och prins Oscar har semestrat med prinsparets barn: prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian, samt prinsessparets barn prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.
Prinsessparet har varit på Öland under sommaren.Mischa Schoemaker

Men under torsdagskvällen var det en person som återigen saknades under festligheterna som tog plats vid Borgholm slottsruin – Chris O'Neill.

Blir lätt obekväm i offentligheten

Under torsdagen uppträdde Miss Li i ruinen. Hon står bakom ett otaligt antal hitlåtar, är en av Sveriges mest populära artister, och verkar verkligen gå hem hos kungafamiljen.

Majoriteten av 42-åringens låtar är svängiga och får verkligen publiken att ryckas med. Och det var uppenbart att kungligheterna som var på plats trivdes i stunden.

Annons

Men det kommer inte som en överraskning att Chris inte dök upp på spelningen – Chris har nämligen tidigare sagt i en intervju med King att han lätt blir obekväm i offentligheten.

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig, sade han i intervjun.

Dansade i takt till musiken

Konserten på slottsruinen verkar i alla fall ha varit en succé. Kungligheterna, bestående av Daniel, Victoria och deras barn, sågs dansa i takt till musiken med breda leenden på läpparna.

Kronprinsessans familj.
Kronprinsessans familj var på plats under konserten.SUVAD MRKONJIC

Foto: SUVAD MRKONJIC, Mischa Schoemaker

Annons