Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris: Därför flyttar vi till London

21 jul, 2015, 09:33
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
chris-madeleine-ibl

I höst flyttar Madeleine och Chris till London och nu berättar Chris varför familjen måste bo i Storbritannien. – Vi skulle absolut kunna bo i Sverige om det hade gått med mitt jobb, men nu har jag ett nytt jobb som kräver att jag är i London, säger han.

Cykelutflykter och en massa lek i mormor och morfars fruktträdgård. Solliden är en ren dröm för kusinerna Leonore och Estelle som just nu passar på att umgås innan Madeleine och familjen flyttar till London. När Expressen träffar den semesterglada prinsmaken berättar han om Londonplanerna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag flyttade redan i april och resten av familjen ska komma efter till London, säger Chris.

madeleine-ibl

Sverigevisiten blev en kortvarig historia – helt enligt planerna, berättar Chris.

– Planen var att vi skulle bo i London men så kom födseln och då planerade vi att vara i Stockholm under den perioden.

Frågan när flyttlasset går för Madeleine och barnen är dock lite oklar. Chris säger både att flytten inte kommer dröja längre än ett par månader men också att familjen absolut kommer ha flyttat när Nicolas döps tidigt i höst. Han avslöjar också att det inte är Eva O’Neills nyinköpta hus som familjen ska bo i. Istället håller de på och “färdigställer” ett annat hem och räknar med att bo i London i “några år”.

Annons

– Jag vill naturligtvis att Madeleine och mina barn ska vara i Sverige så mycket som möjligt. Madeleine kommer vara i Sverige på officiella saker. Det blir en bra lösning för alla inblandade.

madeleine-chris-leonore-tt

Mot slutet av intervjun berättar han även om lilla Leonore och baby Nicolas.

– Jag klippte navelsträngen och det var helt fantastiskt!

Och hur går det med svenskan?

–  Sakta, men säkert, dock lite långsamt på grund av alla mina resor. Men jag och Leonore lär oss tillsammans!

Av Ellen Myrgård

Foto: IBL, TT

Annons