Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris: Därför valde vi namnet Nicolas

24 jul, 2015, 10:33
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
chris-ste

Äntligen får vi veta lite mer om när lille prins Nicolas kom till världen, det var både fantastiskt och otäckt. Pappa Chris avslöjar också varför bebisen fick namnet Nicolas.

“Det var både fantastiskt och otäckt”. Många föräldrar känner säkert igen sig i Chris O’Neills beskrivning av prins Nicolas förlossning. I intervjun med Expressen berättade tvåbarnspappan om oron över allt som kan gå fel vid en födseln men också om den stora lyckan över att äntligen vara en familj om fyra.

Annons

– Att stå bredvid är en stor ansträngning. Men det var ju också helt magiskt. Fantastiskt. Jag måste ta tillfälle i akt och tacka alla fantastiska läkare och sköterskor på Danderyds sjukhus. De tog hand om oss på ett fantastiskt sätt!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
nicolas-hovet

Chris berättar också varför de valde namnet Nicolas Paul Gustaf.

– Paul efter min framlidna far och Gustaf förstår väl alla var det kommer från. Nicolas var faktiskt Madeleines som kom på och det passade mig bra. Jag hette faktiskt Nicolas – i mindre än ett dygn,

Annons
madeleine-ibl

– Jag kom till världen och min pappa var med på kvällen. Sedan var han tvungen att åka iväg och kom hem dagen efter. Då sa min mor Eva att jag skulle heta Nicolas, att det var det namnet hon hade kommit på. Men då sa min pappa: “Glöm det, han är en Christopher”. Och så blev det Christopher.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures, IBL och Kungahuset.se

Annons