Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris i ny intervju: "Madeleine och jag vill ha fler barn"

25 jul, 2016, 09:43
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Madeleine och Chris njuter av semestern på Öland. I en ny intervju med Expressen berättar Chris om familjelivet på Solliden och att paret vill ha fler barn.
Annons
chris1 ibl

Madeleine och Chris befinner sig just nu på Öland. Och Leonore och Nicolas, som annars är vana vid storstadslivet i London, njuter av att plocka jordgubbar, hälsa på hästarna och umgås med morfar kungen och mormor Silvia. Dessutom avslöjar prinsessmaken att han och Madeleine vill ha fler barn i framtiden.
– Både jag och Madeleine vill ha en stor familj. En eller två till, säger Chris till Expressen.

Men de har inte bråttom.

– Jag känner att vi måste fokusera på Nicolas och Leonore. Se till att de får vår tid och att vi ser dem till 100 procent. Men i framtiden, absolut!

Chris berättar också att prins Nicolas, som fyllde 1 år den 15 juni, har firat sommaren med att ta sina första steg.

– Leonore gick när hon var 12 månader. Men jag läste någonstans att tjejer oftast går tidigare än killar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons