Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris jobbar från Solliden - lånar kungens kontor

26 jul, 2016, 14:14
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Plikten kallar. Trots att vi befinner oss i juli månad, då de flesta är lediga, måste Chris sköta sina affärer från Solliden.
Annons
chris stella

I en intervju med Expressen berättar Chris om sitt arbete och flytten till London. Han menar att det var som att “komma hem” och att deras nuvarande boendesituation underlättar hans affärsverksamhet. Chris har tidigare berättat att han, genom bolaget Wilton Payments, hjälper andra företag att säkra nya affärer till lägre kostnader, långtidskontrakt och elektroniska betallösningar.

– Det tar längre än man kan tro att utveckla sådana betalningslösningar med stora företag. Du kan komma med en bra idé och ändå tre år senare sitta kvar i samma process, säger han i intervjun.

Och hans arbete inkluderar en hel del resor.

– Jag reser mycket men är ungefär 75 procent i London. Resorna jag gör till till exempel Zürich eller Madrid är över dagen, så att jag på det sättet slipper spendera en natt på hotell. Hemma i London har jag ett kontor som jag delar med några andra företag och på kvällarna kan jag bara vara hemma med Madeleine och barnen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
NicolasStella

Och just den här månaden, när familjen semestrar på Öland, sköter Chris de mest brådskande ärendena från Solliden.

Annons

– Kungen har haft den vänligheten att låna ut ett kontor till mig och därifrån kan jag styra min verksamhet. I resten av Europa och USA är det inte nu semester. Där håller alla på att slutföra allt för att gå på semester. Så det gäller för att kämpa på ännu hårdare. Jag åker i helgen fram och tillbaka till London och kommer så göra de kommande veckorna. Madeleine stannar däremot på Öland med barnen i minst ett par veckor till.

Läs också vår artikel om Chris jobbkarusell>>

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons