Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris och Madeleine: Det har varit fantastiskt!

03 feb, 2015, 07:11
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
chris-madeleine-ao

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har avslutat sitt besök i Gävle. Chris berättar också om det kommande barnet.

Finalen under prinsessbesöket i Gävle var otrolig. Ett gäng tjejer från fritidsgården Helges uppträdde med ett kort sångnummer som chockade alla, inklusive Chris O’Neill.

– Det har varit fantastiskt att arbeta med min fru idag, och vad dessa barn gör är otroligt. Jag har aldrig i mitt liv upplevt så mycket talang samlat i ett rum! säger Chris till Svensk Damtidning efter besöket.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-chris-ste

Chris var mer än nöjd med dagen i Gävle.

madeleine-ste

Och för prinsessmakens skull togs dessutom det mesta på engelska.

Annons

– När det kommer till svenskan går det sakta men säkert, berättade han.

madeleine-ste

En selfie med barnen.

Prinsessan Madeleine var under hela dagen på bubbligt humör. Prinsessan Leonore fick stanna hemma i Stockholm, men på prinsessans mage syntes det tydligt att paret snart blir föräldrar en andra gång.

– Det säger sig självt, det är helt underbart att bli pappa igen, sa Chris till Svensk Damtidning.

madeleine-ste-2

Alldeles innan den kungliga duon avslutade sitt besök frågade ett gäng barn om en bild med prinsessan. Skrattande föreslog hon en gruppbild, tog en av killarnas mobil och tog en selfie med hela gänget.

Annons

– Det har varit ett jätteroligt besök, det är så kul att vara tillbaka! sa prinsessan innan hon och maken tog sig tillbaka hem.

chris-madeleine-ste-3

På sin Facebooksida skriver hon om sitt och makes besök som var både spännande och trevligt, samt att hon var glad att kunna dela lyckan med Chris:

– Today Chris and I visited Gävle together. It was a very interesting and happy day. I’m glad I could share it with Chris.

chris-madeleine-ste

Det var en glad dag i Gävle för paret.

Annons
margareta-gotthardsson

Vår reporter Margareta på plats i ett snöigt Gävle.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: All Over Press, Stella Pictures och IBL

Annons