Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris och Madeleine hyr nya hemmet i London

06 aug, 2015, 09:58
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-chris-nicolas-hovet

De hutlösa bostadspriserna sätter stopp för köp – läs mer om Madeleine och Chris och deras nya hem i nya numret av Svensk Damtidning.

Snart går flyttlasset! Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill njuter av de sista sommarveckorna i Sverige samtidigt som parets nya hem färdigställs i London. Det bekräftade Chris tidigare i somras. Enligt Expressen, som tagit del av brittiska myndighetsdokument, har Chris lånat pengarna på Svenska Handelsbanken. Och det lär behövas, Londons fastighetsmarknad är het som lava. Chris mamma Eva ett townhouse i flotta Belgravia, men där ska paret inte bo, det har Chris själv sagt i en intervju.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Kungahuset.se

Läs hela artikeln i nummer 33 av Svensk Damtidning.

Köp det nya numret här – online››

Annons