Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris om valet att flytta till London: "Det var som att komma hem"

26 jul, 2016, 08:25
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Nu är det förvisso på Solliden men i vanliga fall bor Madeleine och Chris i London. I en ny intervju med Expressen berättar Chris om hur det var att återvända till hemstaden.
Annons
chris intervju ibl

För ett år sedan kom nyheten att Madeleines och Chris flyttar till London efter flera år i New York och en mellanlandning i Stockholm. Och i en intervju med Expressen kommenterar nu Chris beslutet.

– Vi flyttade för att vara nära Sverige och för att jag skulle kunna sköta mitt arbete. Nu är det så mycket enklare och närmare att kunna ta sig fram och tillbaka till Stockholm. Det blir en helt annan frihet, säger Chris.

Och för honom, som är uppvuxen i staden, var det som att komma hem igen. Samtidigt medger prinsessmaken att det såklart var en större omställning för Madeleine. Men han vill även påpeka att det har “fungerat fantastiskt bra”.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine och chrois2 ste

Och det första året har förstås handlat en hel del om logistik.

– Det har varit ett intensivt år. Både jag och Madeleine har arbetet mycket. Vid sidan av mitt jobb och Madeleines kungliga uppdrag och engagemang i Childhood kretsar mycket kring familjen och barnen. Vi har exempelvis förberett barnens skolgångar. Leonore börjar förskolan i höst. Det känns bra.

Hur länge de ska stanna i London är dock oklart.

– Vi har inte satt någon tidsgräns. Däremot blir det minst två till tre år framåt. Sedan får vi se vad som händer.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons