Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neill firar vilt på Hovstallet – otroliga glädjebeskedet

01 okt, 2024, 05:30
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Pontus Lundahl/TT
Chris O'Neill firade vilt efter beskedet!
Annons

Chris O'Neill är en väldigt privat man – som ogärna visar känslor utåt. Men nu har något hänt som gjort honom så himlastormande glad att han omgivning definitivt har fått veta det.

Ett eller flera glädjevrål hördes troligen i hans och prinsessan Madeleines lägenhet i Hovstallet under lördagen. Det var en historisk dag!

3 anledningar: Därför trivs inte Chris O'Neill i SverigeBrand logo
3 anledningar: Därför trivs inte Chris O'Neill i Sverige

Chris O'Neill firar vilt – glädjebeskedet i lördags

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Stort grattis, Chris! Pontus Lundahl/TT

Chris favoritlag Chelsea slog nämligen överraskningslaget Brighton med 4-2 i något av en nyckelmatch i brittiska Premier League. Men inte nog med segern, storstjärnan Cole Palmer hade stor show och blev förste spelaren någonsin i Premier League att göra fyra mål i en och samma halvlek.

Annons

Chris kunde inte tro sina ögon. Fyra mål – inom loppet av tjugo minuter! När det fjärde gick in får man anta att Madeleines make skakade på huvudet i chockad glädjeyra.

Cole Palmer
Vilken stjärna han är, Cole! Shaun Brooks

Chris älskar sitt Chelsea. Det vittnade han om i en intervju med magasinet King.

– Om Chelsea spelar, eller om det visas tennis eller formel 1, händer det att jag smiter in i rummet bredvid och tittar på det i stället, säger Chris i intervjun.

Det har varit en tuff tid att vara Chelsea-supporter. För bara två år sedan slutade man på tolfte plats i ligan – deras sämsta tabellplacering sedan 1994.

Annons

"Chris är väldigt nöjd"

Den amerikanske affärsmannen Todd Boehly, som tog över klubben från oligarken Roman Abramovitj, har än så länge inte varit en succéfaktor för Chelsea.

Men i Cole Palmer har supportrarna fått nytt hopp. Sportjournalisten Jonathan "Jaje" Larsson kan berätta mer om den ovanligt talangfulle 22-åringen.

– Jag kan tänka mig att Chris är väldigt nöjd över att Cole spelar i Chelsea. Många tyckte att det var konstigt att klubben betalade över en halv miljard för en så pass ung spelare, men i efterhand känns det som att Manchester City tog för lite i betalt. Cole har gjort otroliga 28 mål på 39 matcher sedan klubb-bytet. Utan honom skulle Chelsea ligga pyrt till. Jag kan tänka mig att Chris väldigt gärna skulle vilja träffa honom och skaka hans hand, säger "Jaje".

Annons