Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neill har hoppat av – nu är det bekräftat

17 okt, 2024, 12:00
Chris O'Neill
TT
Chris O'Neill har hoppat av – misstankarna stämmer!
Annons

Chris O'Neill har alltid varit tydlig med att han inte är bekväm med offentligheten. Trots att han är gift med prinsessan Madeleine har han aldrig varit intresserad av att bli en kunglighet – det var därför han tackade nej när kungen erbjöd honom en prinstitel.

– Jag är inte född i någon kungafamilj. Jag är Christopher O'Neill, min far var Paul O'Neill. Han var en familjefar som hade sin egen identitet, arbetade hårt och lyckades bra med det, har Chris sagt till magasinet King.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Chris O'Neill har hoppat av – bekräftat

Chris har också vidtagit drastiska åtgärder för att förbli så privat som möjligt. Han har till exempel valt att hoppa av Instagram, där han tidigare hade ett konto.

Kontot gick under användarnamnet “Chrisoneill101” och för att följa det krävdes Chris godkännande. Allt för att begränsa åtkomsten för allmänheten.

Annons

Allt förändrades när Chris skrev en kritisk tirad om USA:s dåvarande president Donald Trump. Vännen och följaren Giancarlo Giammetti, designer och en känd profil i modevärlden, blev så begeistrad att han spred orden vidare – troligen mot Chris vilja.

”Å alla sunda amerikaners vägnar är jag väldigt ledsen för vår skamliga presidents handlingar. I dag är det sorgligt att vara amerikansk medborgare. Herr president, du är en smärtsamt okunnig människa. Du kommer vara orsaken till våldet och hatet som du säger att du skyddar oss från. Du har varken förnuft eller känsla, sir”, skrev Chris.

Misstankarna om Chris O'Neill stämmer

Efter det har Chris valt att radera kontot @Chrisoneill101. Svensk Dam genomför regelbundna kollar för att se om kontot återuppstått – men det verkar nedlagt för gott. Samma sak gäller för Chris hemliga konto, som Svensk Dam lyckades luska upp via uppgifter från trovärdiga källor. Det kontot var betydligt mer anonymiserat och hade ett kodord som användarnamn. Även det här kontot är raderat.

Misstankarna stämmer alltså: Chris O'Neill har hoppat av Instagram permanent. Vi får nöja oss med skymtarna av trebarnspappan som vi får via Madeleines konto.

Annons