Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neills beslut för sonen Nicolas, 9 – blir så tydligt på nya bilderna

23 sep, 2024, 08:00
Chris O'Neills beslut för sonen prins Nicolas – blir så tydligt på nya bilderna.
Annons

Chris O'Neill visste att livet skulle bli annorlunda den dag då han, prinsessan Madeleine och barnen flyttade till Sverige. Mannen som alltid gillat att ducka det kungliga rampljuset, hade nu flyttat till ett land där han ständigt blir igenkänd.

Därför vägrar Chris O'Neill prinstitelBrand logo
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitel

Samtidigt tog det ett tag innan vi fick en glimt av Chris. Han lyckades hålla sig inne i sin bostad på Hovstallet och lyckades skickligt ducka kamerorna hela vägen fram tills kronprinsessan Victorias födelsedag på Öland.

Annons

För första gången på 11 år var han dessutom med kungafamiljen i samband med riksmötets öppnande – ett kvitto på att Chris verkligen gjort sig redo för det svenska äventyret på allvar.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sida vid sida – redo för riksmötets öppnande. Pontus Lundahl/TT

Nya bilderna på Chris

Och frågan är om inte Chris verkar trivas väldigt bra i Sverige. Den 14 september sågs han i centrala Stockholm och i helgen var det dags igen för Chris att ge sig ut på huvudstadens gator.

I helgen sågs han och sonen prins Nicolas köpa glass vid Nybroplan i centrala Stockholm. De åkte sedan ledigt iväg på varsin elsparkcykel, redo att fortsätta far-och-son-dagen.

Annons

Chris beslut för Nicolas

Att Chris är en man som följer lagarna blir också tydligt på nya bilderna. Även om han själv skippade hjälmen, var han väldigt mån om att sonen skyddade huvudet.

Ja, det verkar onekligen som att Chris och Nicolas blivit införstådda med Transportstyrelsens riktlinjer.

”Om den som kör är yngre än 15 år krävs hjälm, men vi rekommenderar att alla som cyklar ska använda ett huvudskydd. Du får inte skjutsa någon på en elsparkcykel”, skriver Transportstyrelsen.

Prins Nicolas och Chris O'Neill
Prins Nicolas och Chris O'Neill cruisar genom Stockholms gator. TT

Foto: TT

Annons