Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neills best man avslöjad – här är hemliga livet som han lämnat

17 sep, 2024, 18:00
Chris O'Neill och Cedric Notz
TT
Chris O'Neills best man Cedric Notz valde plötsligt att lämna sitt gamla liv bakom sig.
Annons

Chris O'Neill är ingen speciellt transparent man. Han håller hårt på sitt privatliv och gillar inte att lämna ut sina närmaste.

Men vi vet att han står Cedric Notz väldigt nära. Den gode Cedric var trots allt best man när Chris gifte sig med prinsessan Madeleine.

Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Cedric Notz – Chris O'Neills hemlige best man

Men vem är då denne gåtfulle Cedric? Vi på Svensk Dam kunde avslöja att han var på lunch med Chris så sent som den 12 augusti. Faktum är att han och Chris arbetar ihop dagligen, i bolaget Belgravia Advisors AB som Chris startade med sin vän i samband med flytten hem till Stockholm.

Chris O'Neill och Cedric Notz
Cedric har alltid funnits där för Chris. TT

Cedric är en gåtfull typ, men det går att hitta relativt mycket information om honom om man är nyfiken. Vi kan till exempel slå fast att han kommer från en rik familj (hans farfar drev Schweizs största stålföretag) och att hans familj haft ett sommarhus på Sardinien i Italien.

Annons

Men det mest överraskande är nog att Cedric är före detta olympier. Han är en fena på alpin skidåkning och representerade, något oväntat, Azerbaijan i OS i Vancouver 2010. Han slutade på en blygsam 72:a plats i storslalomen.

Enligt ett inlägg som Cedric själv skrivit för sajten SaaSiest har passionen för skidåkningen alltid funnits med honom.

– Mina äventyr började när jag knappt kunde gå men redan hade skidorna på, medan jag utforskade vårt hem. Skidåkningen var inte bara en hobby; det blev en viktig del av min identitet. När jag var fem år gammal började jag tävla och när jag var åtta började jag göra avtryck inom den schweiziska juniorsatsningen. Den här delen av mitt lev lärde mig vikten av hårt arbete, disciplin och hur beroendeframkallande det är att vinna, skriver Cedric.

Därför valde Cedric Notz att lämna

Cedric valde redan som trettonåring att satsa på sin utbildning på bekostnad av skidåkningen. Men drömmen om att tävla i OS levde vidare – och realiserades 23 år senare.

Han var 36 år gammal när han debuterade i OS-backarna.

– Till alla där ute som jagar sina drömmer, kom ihåg att det inte handlar om målet, utan om resan. Håll fast vid passionen, förbli driven och låt strapatserna berika ditt liv på sätt som du inte kan föreställa dig, skriver Cedric.

Annons