Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neills privata utskällning – tappade humöret: "Smärtsamt okunnig"

26 sep, 2024, 04:30
Chris O'Neill
TT
Chris O'Neill tappade humöret i det privata – här är orden han inte ville att alla skulle höra!
Annons

Chris O'Neill är en person som håller hårt på sina känslor. Men i det privata, bland vänner, kan prinsessan Madeleine lätta på trycket när behovet finns.

Här gör Chris & Madeleine comeback – med hela kungafamiljen!Brand logo
Här gör Chris & Madeleine comeback – med hela kungafamiljen!

Chris har tidigare haft ett privat Instagram-konto med endast 176 följare.

Chris O'Neills privata utskällning

Där har han riktat kritik mot Donald Trump, den ack så omtvistade politikern och affärsmannen.

Chris O'Neill
Chris har ett temperament! TT

”Å alla sunda amerikaners vägnar är jag väldigt ledsen för vår skamliga presidents handlingar. I dag är det sorgligt att vara amerikansk medborgare. Herr president, du är en smärtsamt okunnig människa. Du kommer vara orsaken till våldet och hatet som du säger att du skyddar oss från. Du har varken förnuft eller känsla, sir”, skrev Chris i inlägget.

Annons

Chris har fått gott om beröm för orden. Många menar att han gjorde helt rätt som avvek från traditionen som stipulerar att ingen med kopplingar till kungafamiljen ska göra politiska ställningstaganden.

Attacken på Chris: "Han är en posör"

Andra menar att attacken på Trump var tomma poser. I den kategorin hittar vi Aftonbladets skribent Malin Wollin. Hon menar att Chris bara sållar sig till en redan mangrann hatkör som siktat in sig på just Trump.

"Chris rader i sociala medier är en knytnäve in i sockervadd. Det kostar honom absolut ingenting. Det är lika radikalt som om jag skulle ställa mig i köket och konstatera att jag är emot smulor på golvet", skriver Malin i sin krönika.

"Chris är inte modig. Möjligen är han en posör med goda intentioner. Eller så är han bara en person som väntar tills alla har sagt att kejsaren är naken och först då vågar konstatera att Kejsaren visar rumpan."

Efter att inlägget blivit uppmärksammat i svensk press har Chris valt att stänga ner kontot.

Annons