Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Chris O'Neills stil på stan väcker reaktioner: "Han är inte Zlatan..."

21 okt, 2024, 12:00
Chris O'Neill
TT
Chris O'Neills stil på stan väcker reaktioner hos vittnena.
Annons

Chris O'Neill har skymtat på stan flera gånger på sistone. Vi på Svensk Dam har till exempel kunnat rapportera att Chris var ute och köpte glass på Nybroplan, tillsammans med sonen prins Nicolas.

Det här är inte riktigt vad vi hade väntat oss. Chris är trots allt en person som värnar privatlivet över allt annat – knappast någon som strosar runt utan plan, på jakt efter sällskap.

Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”

Chris O'Neills starka stil på stan

Men nu ser vi Chris här och där, hyfsat regelbundet. Expressen har publicerat bilder på trebarnspappan från en promenad i huvudstaden.

– Chris O'Neill, han hade shorts, vit piké och sneakers, och såg mest ut som vilken farsa på stan som helst i den tryckande sommarhettan, skriver reportern Anna Friberg i en krönika om synen.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris håller hårt på integriteten, men Anna tror inte att de behöver oroa sig speciellt mycket. Vi kommer inte att få se någon "Chris-mania" i bästa The Beatles-stuk.

– Att Madeleine och familjen valt att flytta hem till Sverige kommer sannolikt inte skapa någon större hysteri. Väljer Chris O'Neill dessutom att gå runt som han gjorde i går, löst och ledigt, lär han 'komma undan' rätt bra. Han är liksom inte Zlatan Ibrahimovic, skriver Anna.

"Madeleine kommer inte äta gigantiska..."

Anna tror också att vi kommer att få se en annan Madeleine jämfört med den vi är van vid.

– Att hon skulle återgå till sin gamla livsstil, äta gigantiska kanelbullar på Café Saturnus och hänga på Stureplans innekrogar känns väl inte så troligt. Hon återvänder ju trots allt som trebarnsmamma, skriver Anna.

Annons