Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Chris verkliga relation till Carl Philip – nu har sanningen kommit fram

14 jul, 2024, 22:00
Prins Carl Philip och Chris O'Neill kommer från två helt olika världar – så är deras verkliga relation.
Annons
Första bilderna från Victorias födelsedagsfirande – HELA familjen är med!Brand logo
Första bilderna från Victorias födelsedagsfirande – HELA familjen är med!

Chris O'Neill är uppvuxen utanför det kungliga rampljuset. Prins Carl Philip är raka motsatsen: sedan barnsben infödd kunglig och med en helt annan uppväxt än amerikanen.

Carl Philip arbetar också som kunglig, något som Chris bestämt sig för att inte göra. Det blev tydligt när han tackade nej till prinstiteln i samband med giftermålet med prinsessan Madeleine.

– Madeleines make var tidigt tydlig med att han inte hade något intresse av att bli prins och tjäna det svenska kungahuset, berättar Svensk Damtidnings erfarna reporter Ellen Myrgård Lindén.

Annons
Chris O'Neill och prins Carl Philip
Chris O'Neill och prins Carl Philip är väldigt nära varann.Jonas Ekströmer/TT

Chris och Carl Philips relation

Chris och Carl Philip lever rätt olika liv, men har en väldigt fin och nära relation. Det kan vi se på bilder från flera år tillbaka, där de pratat, skålat och skrattat gott tillsammans.

Den fina relationen blev också extra tydligt när kronprinsessan Victoria firades utanför Solliden slott och de båda herrarna fångades på bild.

Då kunde man se hur Carl Philip och Chris O'Neill utbytte några förtroliga ord och såg ut att ha en trevlig pratstund tillsammans, vilket vittnar om att de gillar varandras sällskap privat.

Annons

Chris egna ord om Carl Philip

Chris har tidigare berättat att han älskar att hänga på Öland på sommaren. Han har även sagt att han brukar starta dagen med att spela tennis med Madeleine eller svågern Carl Philip.

– Det kan vara Madeleine eller Carl Philip. Jag har också en professionell tennistränare från Borgholm som kommer och kör olika pass med mig. Sedan brukar vi gå ner till båthuset med barnen och bara bada. Jag älskar att bada med barnen.

– Det finns så otroligt mycket att göra inne på Solliden. Är det inte alla fantastiska jordgubbs- eller hallonodlingar så är det hästarna för Leonore. Sedan umgås vi mycket med övriga familjen och morfar kungen och mormor Silvia, har han sagt till Expressen.

Chris O'Neill och prins Carl Philip
Chris O'Neill och prins Carl Philip har ett intressant samtal.Svensk Damtidning

Foto: TT

Annons