Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då är drottningen tillbaka på jobbet igen

28 dec, 2016, 11:31
AvJohanna Lejon
Nu väntar ett par lugna veckor för drottning Silvia.
Annons
Queen Silvia of Sweden visits the exhibition Un Suedois A Paris

Drottningen har just nu jul-ledigt, precis som resten av kungafamiljen. Efter att ha drabbats av yrsel, dagen före julafton, vilar hon upp sig hemma på Drottningholm. Men redan om två veckor är det faktiskt tänkt att drottning Silvia ska vara tillbaka på jobbet igen. Den 12 januari ska hon närvara vid en middag hos talman Urban Ahlin på Villa Bonnier.

Efter middagen väntar några dagar ledigt igen innan det den 26 januari är dags att närvara vid invigningen av Kungl. Musikhögskolans nya campus. Också dagen efter, den 27, vankas det jobb. Då är drottningen på plats på Dramaten för att närvara vid enutdelning av stipendier i Micael Bindefelds stiftelse till minne av Förintelsen. Den 28 januari väntar en resa till Lund för att vara med då Lunds universitet firar 350-årsjubileum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Också den 2 februari jobbar Silvia, då har hon ett möte med Stiftelsen Silviahemmet.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons