Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då får vi se den danska kungafamiljen samlad

30 dec, 2017, 10:00
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
På nyårsafton håller drottningen sitt årliga tal.
Annons

Nu samlar drottning Margrethe åter familjen för de traditionella nyårsfestligheterna. Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary som varit i Australien med sina barn kommer åter hem, precis som prins Joachim och prinsessan Marie som också varit på en julsemester.

Läs mer: Se unika bilden! Drottning Margrethe utklädd till Lucia

På flera kungliga sajter har det nu spekulerats om det kanske blir något alldeles extra som drottningen kommer att berätta i sitt Nyårstal detta år, kanske kommer hon att abdikera och lämna över till kronprinsparet?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För på nyårsaftons kväll, kl 18,00, kommer hon, precis som alla andra år, att hålla sitt årliga tal till folket. Och det är då som vissa menar hon kommer att släppa nyheten om att hon avgår som regent, speciellt efter detta tunga år med maken prins Henriks alla uttalanden om att han inte vill begravas med sin maka.

Läs mer: Henriks bror: “Han är inte helt närvarande”

Sedan fick vi alla veta varför prinsen kanske inte betett sig som han brukar, Henrik lider nämligen av demens, berättade hovet.

Hur det än blir med en eventuell abdikation så får vi åter se hela danska kungafamiljen den 1 januari under den årliga festen “Nytårskur” med galamiddag på slottet. Festligheter som sedan fortsätter den 3 och 4 januari.

Läs mer: Efter demensavslöjandet: Henrik njuter av en härlig solsemester

Foto: Stella Pictures

Annons