Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då får vi se prinsessan Madeleine och Chris igen

27 jun, 2016, 10:00
AvJohanna Lejon
Om bara några veckor får vi se prinsessan Madeleine igen!
Annons
prinsessan madeleine ibl

I vår har vi fått se prinsessan Madeleine vid ett flertal tillfällen. Nästan hela maj månad tillbringade prinsessan och hennes familj i Sverige. Först var det kungens födelsedag, därefter Oscars dop och sedan Nationaldagsfirande och Leonores första uppdrag på Gotland. Därefter reste dock prinsessfamiljen tillbaka till London igen. Men snart kommer de till Sverige igen. Ett par sommarveckor på Öland väntar. Dessutom ska de vara med och fira kronprinsessans födelsedag, Victoriadagen. I kungafamiljens kalender står deras närvaro inskriven. Både Madeleine och Chris väntas vara på Idrottsplatsen i Borgholm för att delta i kalasandet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons