Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då jobbar prinsessan Sofia igen - allt om nya uppdraget

06 jul, 2016, 09:30
AvJohanna Lejon
På Victoriadagen får vi se henne igen, prinsessan Sofia. Men när är det dags igen, därefter? Svensk Damtidning vet!
Annons
PrinsessanSofia

Just nu är prinsessan Sofia föräldraledig med lilla prins Alexander. Hon har dock gjort några avbrott i ledigheten för att arbeta. Och i augusti är det dags igen. Den 4 augusti kommer prinsessan Sofia att befinna sig i Båstad. Då är det nämligen dags för Gränslösa Möten och Project Playground att lansera sitt samarbete genom PPG:s delaktighet i Gränslösa Möten-dagen. Temat för dagen är ”A sustainable tomorrow” där både John Hope Bryant och Fredrik Reinfeldt medverkar som talare. Moderator för dagen är Kattis Ahlström.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Pressbild, Project Playground

Annons