Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då kan Oscar göra en Estelle

26 apr, 2016, 11:00
AvJohanna Lejon
Minns ni prinsessan Estelles stora debut 2012? Nu kan lillebror Oscar komma att göra samma sak.
Annons
Estelle1

På lördag fyller kungen år. Och som vanligt uppvaktas han på Kungliga slottets borggård. I samband med kungens firande på borggården brukar också resten av familjen finnas på plats, ofta på slottsbalkongen, för att kolla in kungen och alla de tusentals besökare som brukar komma för att uppvakta och fira honom. 2012 var ett extra speciellt år. Det var nämligen då, just på kungens födelsedag, som prinsessan Estelle gjorde sin stora debut på slottsbalkongen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Estelle2

Kronprinsessan Victoria höll den lilla prinsessan i famnen och visade upp henne för alla. Estelle, bara två månader gammal och bedårande söt, var klädd i mössa, kappa och strumpbyxor från flotta Baby Dior. Nu undrar vi förstås om kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer att låta Oscar göra en Estelle på lördag? Alltså att låta Oscar vara med där på slottsbalkongen.  Vi hoppas det! Margareta Thorgren, hovets informationschef, vill dock varken bekräfta eller dementera saken.

Annons
Estelle3

– Det är ingenting vi kommunicerar ut i förväg eller har information om, säger hon till Expressen.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons