Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då kan vi få se Oscar och Estelle igen

13 dec, 2016, 14:00
AvJohanna Lejon
Redan i morgon kan det vara dags, om vi har tur!
Annons
EstelleOscar1

Julen står för dörren och kungligheterna har fullt upp. Just i december jobbar kungafamiljen mer än någonsin. För Victoria och Daniel är det extra hektiskt. Först Nobel – därefter Italienresa. Och i morgon är det dags för ännu en programpunkt. I morgon, onsdag den 14, är Victoria och Daniel på plats på Kungliga slottet för att ta emot granar från Skogshögskolans studentkår. Förra året var det Sofia som tog emot granarna, men den här gången är det alltså Victorias och Daniels tur.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är dock inte första gången som Victoria tar emot granarna på Kungliga slottet. Hon gjorde det båda 2013 och 2014 och båda gångerna hade hon lilla prinsessan Estelle med sig. Estelle, julklädd i röd kappa vid båda tillfällena, fick en egen lite gran och strålade, av lycka, mot hovets fotograf.

Kanske kommer Estelle, och även lille Oscar, också med på granmottagningen i år? Allt tyder på det. Programpunkten är nämligen inte öppen för pressen. Däremot planerar hovet att ha en egen fotograf på plats, och därefter kabla ut bilderna till medierna, erfar Svensk Damtidning.

Svensk Damtidning har sökt hovets informationsavdelning.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Kungahuset.

Annons