Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då kommer prinsessan Madeleine hem igen

16 maj, 2016, 11:30
AvJohanna Lejon
Det blir en vår i Sverige för prinsessan Madeleine. Redan nästa vecka kommer hon "hem" igen.
Annons
Madeleine1

Nästa lördag väntar stor fest i det svenska kungahuset igen. På fredag den 27:e döps lille prins Oscar i Slottkyrkan i Stockholm. Hem för att fira lillprinsen kommer förstår moster Madeleine, från London. Men dopet är inte det enda som prinsessan Madeleine kommer att göra i Sverige under försommaren. Redan den 6 juni, på Sveriges nationaldag, får vi se prinsessan igen, det meddelar kungahuset.se genom sin kalender. Madeleine kommer alltså, med största sannolikhet, att vara kvar på “hemmaplan” i Stockholm i ungefär två veckor. När prinsessan är i Sverige bor hon, och familjen, alltid i sin gamla våning i hovstallet. Hon går promenader på Djurgården och syns ofta göra inköp i butikerna kring Östermalmstorg. För den nyfikne finna alltså stor chans att få se Madeleine, inte bara på bild, om bara en vecka.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons