Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Då kommer prinsessan Madeleine och familjen hem till Sverige igen

02 dec, 2016, 10:58
AvJohanna Lejon
Efter en hel höst i London kommer nu prinsessan Madeleine äntligen hem till Stockholm igen. För att stanna. Åtminstone december ut. Det bekräftar hovet.
Annons
Madeleine-4

Sommaren 2016 tillbringade prinsessan Madeleine och familjen i Sverige. Därefter har det varit London som har gällt för Madeleine, Chris och barnen. Under hösten har de knappt varit hemma i Sverige en enda gång. Men snart får vi se prinsessan igenom. Om bara en vecka återvänder hon och familjen till Stockholm. Och denna gång är de här för att stanna. Åtminstone december ut.

– De kommer att tillbringa en stor del av december i Sverige, med början under Nobelveckan, säger hovets Margareta Thorgren till Expressen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I höst har den kungliga kalendern gapat tom för prinsessan Madeleine. Hon har varit föräldraledig och arbetat en del för Childhood, men några officiella programpunkter har inte varit inskrivna i kalendern. Tidigare i höst tvingades hon avstå från invigningen av utställningen om de kungliga brudklänninagrna. Anledningen? Familjen ahde drabbats av magsjuka.

Men i december är det flera schemalagda saker som Madeleine ska hinna med. Nobelfesten är en sak, liksom middagen för pristagarna på Kungliga slottet kvällen efter. Dessutom ska prinsessan Madeleine och Chris vara med vid svenska Akademiens högtidssammankomst den 20 december.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons