Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då kommer prinsessan Madeleine till Sverige igen

23 mar, 2016, 10:43
AvJohanna Lejon
Efter att ha mött våren i London - nu kommer prinsessan Madeleine till Sverige igen.
Annons
Madeleine

Just nu är prinsessan Madeleine mammaledig med lille prins Nicolas. Hon trivs med att vara hemma med barnen och har förklarat, bland annat i intervjun med Skavlan, att hon vill vara en närvarande förälder. Men i slutet av april är det återigen dags för prinsessan Madeleine att jobba lite. Hennes kungliga kalender har fyllts på med sex nya uppdrag. Alla sker i slutet av april, i samband med kungens födelsedag. Madeleine reser från London till Sverige för att vara med vid pappa kungens firande. Hon kommer att vara med större delen av veckan. På dessa programpunkter medverkar prinsessan Madeleine:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

29 april: Närvaro vid Kungl. Operan och Stockholms Konserthus konsert

30 april: Närvaro vid Te Deum med anledning av Kungens födelsedag

30 april: Kungens födelsedagsfirande på Yttre borggården samt Lejonbackens terrass

30 april: Sångarhyllning med anledning av Kungens födelsedag

30 april: Närvaro vid Stockholm stads lunch

30 april: Bankett med anledning av Kungens födelsedag

Av Johanna Lejon

Foto: Kungahuset

Annons