Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Då ser vi Sofia igen – inviger ny storsatsning

02 maj, 2017, 14:15
author Margareta
Margareta
Representerar med prins Carl Philip under nästa vecka.
Annons

Sedan nyheten om prinsessan Sofias graviditet kom har vi knappt sett henne förutom några inofficiella lunchbilder på instagram som dykt upp och när hon i helgen kikade fram på balkongen under kungens födelsedagsfirande.

Men nu är det snart dags igen!

Den 8 maj kommer prins Carl Philip och prinsessan Sofia att närvara vid ett helt nytt forum för arbetet mot mobbing. Det är organisationen Friends som har initierat världens största arrangemang om barns utsatthet för kränkningar, mobbning och våld.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Målet med konferensen är att ge nya perspektiv och metoder för att arbeta mot mobbning i skola, förskola och idrott. Och för att öka ljuset ytterligare mot forumet har prinsparet planerat in ett besök till konferensen.

Foto Stella pictures

Annons