Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Daniel Westling som barn - hovet lanserar nya bröllopssidan

14 apr, 2010, 14:58
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Daniel Westling som bebis. Bild från hovets hemsida.
Daniel Westling som bebis. Bild från hovets hemsida.

Daniel Westling finns nu att beskåda som en liten bebis på hovets egen  hemsida. Visst var han söt som bebis.

Så söt Daniel var som bebis! Nu publicerar hovet bilder av Daniel Westling som barn. På babybilden vilar han i mamma Ewas och pappa Olle Westling famn. Pappa har lirkat in pekfingret i hans knubbiga hand, och nog ser man att det är Daniel allt – näsan, ögonen, han är sig precis lik..

Här ser vi bilderna på kungafamiljens hemsida.
Här ser vi bilderna på kungafamiljens hemsida.

På skolfotot från Raboskolan blickar en rågblond kille med “Kalles kaviar”-look mot oss. Och på nästa höjer han en golftrofé högt upp i luften, fast nu är han vuxen och en hejare på att svinga klubban. Daniel har alltså införlivats i kungahuset hemsida, där du kan läsa hans cv, och allt om hans intressen – skidåkning, golf, sociala frågor, hälsa och idrott. Och så “uppskattar han att gå på teater”. Läs själv!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Precis nu ser vi att “Kaviarbilden” just tagits bort från sajten. Den låg bara där i några minuter, men vi har naturligtvis bilden här.

Av Marianne Rofstadius.

Foto: Webbdump från Kungliga Hovets hemsida.

Ni kan själva titta in på sidan där kungahuset presenterar Daniel Westlings biografi.

Annons