Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Daniels fina gest till Victoria – här flödar kärleken fritt

10 sep, 2024, 10:54
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel låter kärleken flöda fritt – trots att kamerorna smattrar!
Annons

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria både jobbar och lever ihop. Offentligt brukar de sällan visa sina känslor öppet, men ibland händer det att de även ute på uppdrag tummar lite på den oskrivna regeln.

Här gör Chris & Madeleine comeback – med hela kungafamiljen!Brand logo
Här gör Chris & Madeleine comeback – med hela kungafamiljen!

Daniel är dessutom van att hålla sig några steg bakom Victoria. Han är fullt medveten om att det är Sveriges framtida drottning han är gift med, att det är hon som ska stå i rampljuset när de är ute på gemensamma upptåg.

– För mig är det inget problem att gå ett, två eller tio steg bakom Victoria – och ändå ha kvar min självkänsla, säger prins Daniel.

Annons

Lät kärleken flöda fritt

Därför var det aningen förvånande att se hur nära Daniel och Victoria gick när de anlände till Storkyrkan i Stockholm, redo att avnjuta en gudstjänst inför riksmötets öppnande.

Arm i arm stegade de fram mot kyrkan, hälsade på talman Andreas Norlén, gick in i den högtidliga salen, satte sig på sina platser och njöt av det som komma skulle.

Ja, det var tydligt att Daniel och Victoria var lite extra nära den här dagen – och lät kärleken flöda fritt!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
SKronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till Storkyrkan inför gudstjänsten som hålls med anledning av riksmötets öppnande. Pontus Lundahl/TT

Foto: TT

Annons