Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanningen om Daniels resa utan Victoria – det gjorde han egentligen

16 okt, 2024, 16:00
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
TT
Prins Daniel var på en resa utan Victoria – nu vet vi sanningen om vad som egentligen hände!
Annons

Prins Daniel lämnade Haga den 9 oktober för att resa till Paris. Allmänheten fick inte mycket information, utöver att det var en resa som gjordes under paraplyet av hans fellowship – och att kronprinsessan Victoria inte skulle vara med på trippen.

Nu, flera dagar senare, har vi fått en viktig uppdatering om resan. Information – och ett gäng bilder. Det verkar som att Daniel har roat sig kungligt!

Victorias förvirring kring Sofia – här avslöjas deras relation!Brand logo
Victorias förvirring kring Sofia – här avslöjas deras relation!

Prins Daniel – sanningen avslöjas

Hovet har också publicerat ett slags resedagbok som i detalj redogör för Daniels äventyr i Frankrike.

Annons

– Resan inleddes under torsdagen med en presentation av Pascal Cagni, styrelseordförande iBusiness France och fransk ambassadör för internationella investeringar. Delegationen besökte sedan Station F, grundat 2007 och i dag ett av världens största campus för start-ups. Därefter besökte delegationen designkoncernen LVHM:s innovationsavdelning. Som avslutning på dagen besökte delegationen CorWave, ett medicintekniskt specialist­företag inom tillverkning av hjärtpumpar. På kvällen stod ambassadör Håkan Åkesson värd för en middag i svenska residenset, skriver Hovet.

Så var Daniels resa utan Victoria

Och allt detta var bara dag ett! Dagen därpå bjöds Daniel på ännu ett späckat schema dagen därpå.

– Entreprenörsresans andra och avslutande dag inleddes med ett besök på museet Petit Palais där en utställning av Bruno Liljefors just nu visas. På museet fick delegationen även möjlighet att lyssna till ett samtal kring AI. Därefter besöktes rymdföretaget Exotrail. Entreprenörsresan avslutades med ett besök hos den offentliga investmentbanken Bpifrance där delegationen lyssnade till ett panelsamtal kring europeisk konkurrenskraft inom innovation, skriver Hovet.

Hovet har också publicerat bilder från delegationens besök på Petit Palais och man har sällan skådat en lycka nöjd och glädjestrålande grupp!

Annons