Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Danska prinsessorna på jobb

27 aug, 2012, 13:00
author Margareta
Margareta
Annons

Två danska prinsessor på vift. I helgen var både kronprinsessan Mary och prinsessan Marie ute och jobbade. 

Kronprinsessan Mary var i helgen på plats på Designmuseet i Köpenhamn för att dela ut priser till fem framstående designers. Även prinsessan Marie var ute på kungligt jobb. Hennes uppdrag var istället att närvara vid invigningen av Köpenhamn Cooking Festival som pågår mellan den 24 och 3 september.

Olika uppdrag, liknande bilder

På bilderna syns det tydligt att de kungliga besöken följer en viss mall. Båda prinsessorna fick posera med varsin bukett blommor, som de båda mottog från unga flickor…

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och som sig bör vid kungliga besök fick de kika på diverse saker. Här nedan ser ni prinsessan Marie som inspekterar fatet med ostron, medan kronprinsessan Mary kollar in smyckesdesign i all dess form. Två succébesök under en dag, helt enkelt.

 

Av Margareta Heed

Foto: Stella

Läs även: 

Krinprinsessan Mary invigde blomsterfestival >>

Prinsessan Marie öppnade utställning >>

Annons