Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför är årets Nobelfest extra speciell för kungafamiljen

08 dec, 2016, 17:00
AvJohanna Lejon
Nobelfesten är alltid festlig med intressanta pristagare och vackra klänningar. Men i år blir den extra speciell för kungafamiljen.
Annons
drottning silvia nobel ibl

Förväntningarna är enorma. På lördag är det återigen dags för Sveriges glammigaste party. Och det här årets Nobelfest blir förstås extra speciell för kungafamiljen. För första gången på länge är de nämligen fulltaliga. Den enda som kommer att lysa med sin frånvaro är ju prinsessan Christina som tyvärr tvingas avstå festligheterna på grund av sitt svåra sjukdomstillstånd. Men i övrigt fylls de gyllene stolarna av kungliga aftonklänningar och majestätiska frackar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
nobelfesten ibl

Vid sådana här högtider sätter kungaparet stort värde i att ha sina barn samlade och att Madeleine och Chris dessutom stannar i Stockholm under större delen av december betyder enormt mycket. Sedan är det ju så att ingen av prinsessorna väntar barn vilket betyder att de kan unna sig lite festlig champagne. Ja, 2016 har varit ett riktigt superår, med kungens 70-årsfirande, Silvias 40 år som drottning och två prinsdop. Och nu ser både vi, och familjen Bernadotte, fram emot den kungliga finalen – Nobel!

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons