Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför är prins Carl Philip och Sofia så lyckliga

23 feb, 2016, 11:32
author
”Överlyckliga, nervösa och jätteglada”. Så beskrev prins Carl Philip och Sofia sina känslor efter förlovningen. Lika lyckliga är paret idag när tillökning i familjen är på väg...
Annons
sophie

Först av allt, Carl Philip är oxe. Glöm inte det. Man behöver inte tro på astrologi för att förstå att han har alla maj-barns karaktärsdrag – livsnjutare, trygg och hemmakär.

carl-philip-ste

Det verkar stämma väl in på prinsen, som älskar livets goda, konst, natur och läcker mat.

Annons
Carl-philip-6

Som mellanbarn har han kommit lite i skymundan av sina vackra, drivna systrar. I stället för att försöka sticka ut, söka uppmärksamhet och ropa “här är jag”, har prinsen trivts i skuggan bredvid Madeleine och Victoria som fått all uppmärksamhet. Men Wallenbergdevisen “att verka utan att synas” gäller inte riktigt längre. Sedan Sofia klev in i hans liv har prinsen förändrats, fått självförtroende och vågar bjuda på sig själv.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-philip-sofia-ste

Precis som prins Carl Philip är Sofia också mellanbarn. Men till skillnad från sina två systrar, Lina och Sara, som valde den akademiska vägen, gjorde Sofia andra saker och kämpade för sitt Project Playground.

Annons
STCC på Solvalla.

Resten vet vi. Det blev kärlek, bröllop och nu väntar paret sitt första barn. Carl Philip och Sofia har båda festat och levt livets glada dagar och nu är de redo att bli småbarnsföräldrar.

carl-philip-hovet

Sofia har fått en sportig, stilig, snäll och barnkär man och han har fått en godhjärtad, söt, förståndig hustru.

Annons
Okenas

Carl Philip har länge förberett sig för den här stunden. Han har hunnit rusta upp sitt Ökenäs och i sköna maj, kommer han förhoppningsvis att ta med sin hustru och baby till huset för lugn och ro nära naturen. Prinsen gillar det enkla livet och i sitt eget paradis i sörmland kan familjen njuta av tillvaron. Det var här han gick ned på knä och friade till sin älskade. Snart blir de tre. Inte undra på att prinsen är lycklig!

Foto: AOP, Stella Pictures, IBL

 

 

Annons