Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför nobbar Harry pappa Charles bröllopsplaner

18 jan, 2018, 08:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Han lär nu vara ganska besviken, för prins Charles fick inte sin vilja igenom.
Annons

Prins Harry och fästmön Meghan Markle håller just nu på att organisera sitt bröllop i maj efter bästa förmåga. Men när prins Charles kom med förslaget att hans forne personliga assistent Michael Fawcett skulle bli bröllopsfixare så sa prins Harry direkt nej.

Läs mer: Victoria och Daniel bjuder hem Kate och Will till Haga

– Prins Charles framförde sin önskan att Fawcett skulle organisera själva bröllopsmiddagen på Windsor, Charles menade att han är perfekt för jobbet. Men detta föll inte i god jord och prins Harry sa direkt nej, något som nu skapat en viss spänning far och son emellan, skriver Daily Mail.

Läs mer: Okända uppgifter avslöjade kring drottningens kröning

Fawcett har tidigare anklagats för att vara snobbig och elak mot andra medarbetare vid hovet, till och med så pass mycket att han fått sparken två gånger och nu bara en en frilansande konsult.

Läs mer: Då får vi se prins Harry och Meghan igen

Men Charles litar till fulla på sin forne hjälpreda som till och med sägs hjälpt till att sätta på tandkräm på prinsens tandborste. Det är nog mer en fråga om hur själva bröllopet ska organiseras. Det unga paret vill nog ha en lite mer modern touch på sin fest, det är ju trots allt deras stora dag.

Läs mer: Gissa året! Känner du igen de kungliga retrobilderna?

Foto: IBL och Stella Pictures

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Annons