Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför tvingades Victoria ställa in i sista sekunden

01 dec, 2016, 08:04
AvJohanna Lejon
I veckan ställde kronprinsessan Victoria in två programpunkter, i absolut sista sekunden. Vi vet varför.
Annons
Victoria-Ste2

I veckan avslöjade Svensk Damtidning att kronprinsessan Victoria ställt in två uppdrag med kort varsel. Plötsligt fanns hennes namn inte längre inskrivna i hovets kungliga kalender. Uppdragen det rörde sig om var en församlingsafton och ett styrelsemöte i kronprinsessparets stiftelse.

”Kronprinsessan har fått förhinder och har tyvärr inte möjlighet att närvara vid församlingsaftonen”, skrev hovets Ulrika Näsholm i ett sms till Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Expressen har talat med hovets informationschef Margareta Thorgren som berättar hur det ligger till med hovets kalender.

– När det gäller kalendern så försöker vi att i så god tid som möjligt publicera programmet. Men det kan alltid bli förändringar och då ändrar vi också det i kalendern, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren för tidningen.

Hon förklarar också hur det kom sig att Victoria ställde in.

– Kronprinsessan fick boka av på grund av andra åtaganden.

Vad hon istället gjorde går dock Thorgren inte in på.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons