Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför tvingas drottning Margrethe ställa in uppdrag

11 dec, 2017, 13:37
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Fast i snökaoset.
Annons

Det är inte så ofta drottning Margrethe får ställa in något uppdrag. Men nu har det hänt. Inte på grund av sjukdom, men väl på grund av snövädret. Den danska regenten befinner sig nämligen i London och där har man fått ett rejält snökaos. Flygen är inställda och många tvingas övernatta på flygplatserna runt om i landet.

Läs mer: Margrethe kämpar för att hålla masken

Det behöver naturligtvis inte Margrethe göra, hon kan bara vänta på sitt hotell tills flygen börjar gå igen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men detta innebär i alla fall att den offentliga audiensen som hon skulle haft på Christiansborgs slott på måndagen, klockan 10.00, blivit inställt.

Läs mer: Se privata bilderna från danska kungahuset

På hovets hemsida står det att det inte varit möjligt för drottningen att flyga på grund av snöovädret. Kronprins Frederik kunde heller inte ta emot på slottet eftersom han och familjen nu rest iväg till Australien där de ska fira jul. Under tisdagen räknar man i alla fall med att Margrethe tagit sig hem från Storbritannien, då har hon nämligen planerat ett nytt möte på slottet.

Läs mer: Efter demensavslöjandet: Prins Henrik njuter av en härlig solsemester

Foto: Stella Pictures

Annons