Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför väljer Madeleine bort kvällens stora fest

21 feb, 2017, 16:58
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Hovet berättar.
Annons
State Visit from Canada, Stockholm, 2017-02-20

Prinsessan Madeleine är just nu hemma i Sverige och under måndagen var hon och Chris med när kungaparet välkomnade det inkommande statsbesöket från Kanada. Både Madeleine och Chris var på ett strålande humör och deltog även vid den efterföljande lunchen med den kanadensiska delegationen. På kvällen återvände de till slottet där kungaparet bjudit in till stor bankett.

Men när Kanadas generalguvenör David Johnston och hans fru Sharon Johnston i kväll bjuder in till så kallad svarsmiddag så kommer inte Madeleine och Chris.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Madeleine och Chris O’Neill är inte med ikväll eftersom de har andra åtaganden, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidnings Anna von Koch.

Kungaparet får istället sällskap av prins Carl Philip och prinsessan Sofia som ju även var med under lunchen på Stockholms stadshus. Kvällens middag kommer att arrangeras på Vasamuseet.

Foto: Stella Pictures.

Annons