Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför var inte prins Joachim och Marie med vid sommarfotograferingen

15 jul, 2016, 12:12
AvJohanna Lejon
Alla var där - utom Joachim och Marie. Vi vet varför.
Annons
MarieStella

Större delen av den danska kungafamiljen samlades i dag vid sommarslottet Gråsten för den årliga sommarfotograferingen. Fotograferingen har blivit en tradition och vanligtvis är samtliga familjemedlemmar med. Men i år var det några som saknades. Vilka? Prins Joachim och hans Marie. Inte heller deras barn, prins Henrik och prinsessan Athena var med. Också Joachims söner Felix och Nicolai lyste med sin frånvaro. Svensk Damtidnings reporter Liv Sander, som just nu är på plats vid Gråsten, har tagit reda på varför.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Prins Joachim och Marie befinner sig på privat semester, berättar Liv Sander.

Prinsessan Marie och hennes Joachim brukar semestra med barnen den här tiden på året. Vanligvis brukar familjefotograferngen äga rum lite senare, först i sista veckan av juli.

Grasten

Av: Johanna Lejon och Liv Sander

Foto: Stella Pictures

Annons