Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

De blir prinsessan Leonores faddrar

07 jun, 2014, 19:53
author
Annons
madeleine-leonore-hovet

Det har varit en hektisk dag ute på Drottningholm och det har övats inför den stora begivenheten i morgon.

Efter genrepet i kyrkan tillkännagav hovet vilka som blir faddrar till prinsessan Leonore.

Madeleine-Lussan-ao

Här är namnen: Kronprinsessan Victoria, Louise “Lussan” Gottlieb och Chris halvsyster

Annons

Tatjana d´Abo (bilden nedan). Louise är prinsessan Madeleines bästa väninna.

Tatjana-d´Abo

Tatjana D’Abo är gift med Henry D’Abo som bedriverdriver jordbruksverksamhet på det 2500 hektar stora godset Hall Farm utanför Cambridge. Tatjana har tre barn, Anouska, Celina och Jasper. Sonen var brudnäbb på Chris och Madeleines bröllop.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sommerlath

Patrick Sommerlath (Madeleines kusin, se bilden), Chris O´Neills barndomsvän Alice Bamford och den österrikiske greven Ernst Abensperg und Traun som är gift med Chris andra halvsyster Natascha. (bilden nedan)

Annons
Natascha-&-Ernst-Abensperg

Ernst familj tillhör den österrikiska högadeln och han är kapitalförvaltare. Paret har tre barn, Milana, Chiara och Moritz och de bor i Österrike.

Barndomsvän

Chris valde en av sina bästa vänner till faddersuppdraget. Enligt hovet är Alice Bamford en barndomsvän. Och hon är också arvtagerska till JCB, den kända brittiska tillverkaren av jordbruks- och anläggningsmaskiner.

Bamford

Enligt brittiska The Independent bor Alice Bamford (till höger på bilden) på den amerikanska västkusten i Malibu där hon driver en ekologisk ranch och restaurang.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL, All over press

 

Annons