Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

De här utlandsresorna väntar för kungafamiljen i höst

07 sep, 2018, 07:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Några spännande resor blir det för den svenska kungafamiljen till hösten. Vi vet vart de ska resa och när...
Annons

Visserligen är det inte så många utlandsresor inplanerade än i den kungliga kalendern, men vi har hittat några spännande programpunkter som vi ser fram emot.

Torsdagen den 20 september kommer kronprinsessan Victoria att resa över till USA och New York. Den 23 och 24 september kommer hon att delta under ett möte i FN:s generalförsamling. Den 26 september börjar drottning Silvias resa till  Tyskland, närmare bestämt Leipzig och där ska hon stanna till fram den 28 september.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kronprinsessan Victoria

Så måndagen den 8 oktober är det dags för resan över till Pau i Frankrike. Detta med anledning av jubileet “Bernadotte 200 år”, då ska både kung Carl Gustaf och drottning Silvia delta tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel på Musée Bernadotte, i just Pau.

Foto: Stella pictures

Läs även: Kungens härliga fiskelycka – se bilderna här››

 

Annons