Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria rörd då Daniels kärlekshälsning spelades upp

25 jul, 2007, 17:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan Victorias sommar präglas av kärlek. Först den lilla hälsningen på Victoria-dagen. Lite så där i smyg från Daniel ... och så hans pussar då Gessle sjöng "När vi två blir en". Som sagt, förlovningen är nära!
Annons

Alla som hade hoppats på att det skulle hända något nytt och spännande när kronprinsessan Victoria firade sin 30-årsdag på Öland blev mycket besvikna, men mitt i allt fanns i alla fall en underbar kärlekshälsning från Daniel. Som tyvärr många missade… Daniel Westling var förstås på plats på Öland, han åkte dit direkt från en kort séjour i Båstad redan i mitten av veckan, men som väntat höll han sig undan.

Sjöng Victorias och Daniels låt

Men – Victorias käresta fanns med henne ändå och det på ett lite ovanligt sätt! På artistgalan på idrottsplatsen var Carola och Måns Zelmerlöw de stora dragplåstren. Och när stjärnorna i duett sjöng Simon&Garfunkels “Som en bro över mörka vatten”, brast det för Victoria! Denna välkända sång är nämligen Victorias och Daniels “egen låt”. Och Svensk Damtidning har lyckats ta reda på att sången i originalspråk, “Bridge over Troubled Water” har en väldigt stor betydelse i Victorias och Daniels liv!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I nästan varje förhållande finns en “speciell sång”, och just denna melodi älskar paret! Texten i sången relaterar också väldigt mycket till parets förhållande, men att “bron över de mörka vattnen”, kärleken, alltid finns där trots svårigheterna. När Måns och Carola sjöng sången för födelsedagsbarnet blev hon väldigt rörd och gripen. Och kanske kändes det en smula som om Daniel fanns med henne där på Idrottsplatsen också.

Känslorna svallade under konserten

Också Per Gessles konsert på Stadion i Stockholm blev till en kärlekskväll för Victoria och Daniel. Inför en publik på 32 000 besökare visade då Daniel och Victoria öppet sin kärlek. Bland alla trallvänliga sommarpop-låtar så framfördes en som, mer än någon annan, fick känslorna att svalla för Daniel. Då Per Gessle hade kommit en bit in på “När vi två blir en” och sjöng “vill känna din kropp emot din …” så böjde sig Daniel fram mot sin flickvän och gav henne en puss. Och Victoria besvarade den ömt med en puss på kinden.

Annons

Frågan är, som sagt inte “om” – utan när det blir förlovning! Det här lär vara Victoria och Daniels sista kärlekssommar tillsammans. Efter Per Gessle-konserten fortsatte det kungliga kärleksparet till Café Opera och sågs bland annat festa tillsammans med Peter “Foppa” Forsberg.

Victorias och Daniels egen kärlekssång:

Bridge Over Trouble Water

When you’re weary,

feeling small,

When tears are in your eyes,

I will dry them all;

I’m on your side.

When times get rough

And friends just can’t be found,

Like a bridge over troubled water I will lay me down.

Like a bridge over troubled water I will lay me down.

When you’re down and out,

When you’re on the street,

When evening falls so hard

I will comfort you.

I’ll take your part.

When darkness comes

And pain is all around,

Like a bridge over troubled water I will lay me down.

Like a bridge over troubled water I will lay me down.

Annons