Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Det får Oscar i dopgåva

13 apr, 2016, 11:21
AvJohanna Lejon
Vad ger man en liten prins? Något som många kan ha glädje av såklart. Här är dopgåvan till prins Oscar.
Annons
Oscar

Det är Ystads Allehanda som nu avslöjar doppresenten till prins Oscar. “Bakom presentförslaget står landshövdingen Margareta Pålsson, som skrivit till 33 kommuner i Skåne, till Region Skåne och till Sydsvenska Handelskammaren och bett dem att vara delaktiga och ge svar senast i maj om de vill vara med på presenten”, skriver tidningen.

– I samband med dopet förväntas vi överlämna en present från Skåne och det vill jag att vi gör något riktigt bra av. Min tanke är att skapa något beständigt som främjar god hälsa bland barn och ungdomar, vilket jag vet att även Kronprinsessparet tycker är viktigt, ska landshövdingen ha skrivit.

Gåvan förväntas bli en “naturlekplats öppen för små och stora barn, som skapas i nationalparken Söderåsen”. Namnet kan komma att bli Prins Oscars lekplats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Kungahuset

Annons