Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Det gjorde kungaparet under lediga dagen i Malaysia

11 maj, 2016, 11:15
AvJohanna Lejon
Det är inte ofta kungaparet hinner med en ledig dag då de är på resande fot för att jobba. Men häromveckan hände det faktiskt!
Annons
KungenSilvia

Under sin resa till Kuala Lumpur i Malaysia passade kungaparet på att kombinera både nytta och nöje. Efter att ha deltagit vid Global Child Forum, där kungen höll ett gripande tal om barns rättigheter, väntade lite sightseeing i stan. Ledigt och svalt semesterklädda, drottningen bar ballerinaskor från Chanel och kungen hade rutig skjorta, besökte de inte mindre än två museum – och fångades på bild på båda. Kungaparet var vid gott mod och ställde glatt upp då det vankades fototillfälle. Under ett av besöken på museerna fick kungen till och med en 70-årspresent, en slags sockrig röd tårta. Inte undra på att han var på glatt humor, kungen gillar ju överraskningar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se bilder på kungaparet här och här.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons