Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Det gör kungligheternas förra flammor idag

05 feb, 2015, 08:32
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
emma-pernald-ibl

De kunde ha blivit prinsar och prinsessor, men kommer i stället vara evigt kända som “kungabarnens ex”. Vi har samlat all info om exkexen till Victoria, Madeleine och Carl Philip.

En bor med en bloggare, en annan arbetar med byggmaskiner och tre av sex är gifta. I veckans nummer av tidningen har vi kartlagt hur livet rullat på för de kungliga exflammorna sedan de lämnade kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip. Få reda på vad Erik Granat gjort sedan sin struliga ungdom och allt om Emma Pernalds familjelycka. Snart blir hon nämligen tvåbarnsmamma!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Allt detta hittar ni i veckans nummer av Svensk Damtidning, ute i butik nu!

Ni kan också köpa numret direkt – online här››

Av Margareta Gotthardsson

Foto: IBL,

Annons