Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Det här åt gästerna - menyn från kungens fest

01 maj, 2016, 07:30
AvJohanna Lejon
När man fyller 70 år sparar man inte på krutet. I alla fall inte om man är kungen. Här är den flotta menyn på festen i går.
Annons
DukningMeny

Det var vackert och vårigt uppdukat på banketten i Rikssalen på Kungliga slottet. Och menyn var givetvis komponerad efter april härliga primörer. Här är hela menyn:

Förrätt:

Gravad Hjälmaregös bakad i brynt smör

med sotad och kokt vit sparris, 63-graders Sandaägg och forellrom

Huvudrätt:

Helstekt renkalvytterfilé med rostad mandel,

marinerad och lättrökt innerfilé, morotsvariation och vindruvssky

Efterrätt:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Rabarbermousse med inkokt rabarber, rabarbersorbet med lakritsrot,

täckt i vit choklad och rabarberlag

Foto: Kungahuset

Annons