Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Det här väntar våra kungligheter i höst

17 jul, 2014, 13:11
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-daniel-ste

Under sommaren kommer våra kungafamilj att precis som  de flesta andra svenskar att njuta av sin sommar. Men till hösten väntar åter jobb.

På hovets hemsida har man nu lagt ut en del av kungafamiljens kommande uppdrag till hösten, det blir resor både i Sverige och utomlands. Vi kan se fram emot nya bilder på våra kungligheter från både Burträsk, New York, Köpenhamn, Alicante och Uppsala.

silvia-ste

Den första punkten på programmet är den 16 augusti – då är det åter dags för Kungsrallyt på Öland med kungaparet.

Annons

Den 23 augusti ska drottning Silvia till Mainau i Tyskland för World Childhood Foundation 15 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-gustaf-silvia-ste

Några dagar senare, den 26 augusti är det dags för Polar Music Prize-utdelningen i Stockholm och då närvarar både kungaparet samt kronprinsessan Victoria och prins Daniel, precis som de brukar.

carl-philip-ste

Prins Carl Philip ska till Alicante senare i höst för att närvara vid Volvo Ocean race. Den 8/9 ska prinsessan Madeleine och drottning Silvia på en middag i Stockholm till förmån för World Childhood Foundation.

Annons
madeleine-ste

Läs hela det preliminära programmet här på hovets hemsida››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons