Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Detta äter kungligheterna just nu – Svensk Damtidning på plats

09 maj, 2017, 20:48
Läs hela kvällens meny!
Annons

Just nu sitter de 183 gästerna och njuter av kvällens festmeny. Till förrätt får de kungskrabba och laxtartar med grillad gurka och majonnäs.

Till huvudrätt har Sonja och Harald valt kalvfilé med grön och vit sparris och granskottssky.

Och till dessert blir det mousse med smak av lime- och harsyra, som serveras med citron- och ingefärsmarmelad.

Dessutom kan alla se fram emot roliga och gripande tal av drottning Margrethe, kronprins Haakon och prinsessan Märtha Louise.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hovkocken utlovar det godaste Norge har att erbjuda och den förgyllda siffran 80 ska pryda desserten.

– Det är mycket logistik, men vi har kontroll! säger hovkocken.

Planeringen för Sonjas och Haralds 80-årsfirande har pågått i ett helt år. Nu ska de hyllas i dagarna två, ända tills firandet avslutas i morgon kväll med ett stort fyrverkeri utanför Operahuset i Oslo.

Svensk Damtidnings Helena Wiklund är på plats och ger er alla detaljer från de båda festdagarna.

Foto TT

Annons