Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dit går drottningens nästa resa

19 okt, 2016, 14:26
AvJohanna Lejon
Det är ingen rast och ro för högpresterande drottning Silvia.
Annons
Queen Silvia attended at Mentor Swedens 20 year anniversary

När många av oss tar helg nu på lördag sätter hon sig istället på flyget till Kuwait för att närvara vid Mentor Gala i Kuwait.

Drottningen startade den ideella organisationen Mentor tillsammans med WHO, 1994 med syftet att unga mellan 13 och 17 år ska få växa och utvecklas hälsosamt och drogfritt.

1996 kom även Mentor Sverige till och under de här 20 åren har organisationen nått 60 000 ungdomar och arbetat för att ge dem självkänsla, kraft att växa och motivation inför arbetslivet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Huvudkontoret flyttade förra året från London till Stockholm, men det kuwaitiska kungahuset har tidigare sponsrat organisationen och Silvia har därför tidigare varit med Mentor i Kuwait.

Av: Anna von Koch.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons